1-7-2023 blev Laundryhouse A/S lanceret. LaundryHouse er et navneskift som er kommet i stand efter at firmaerne Botved Systems A/S, Repella A/S og DVT System er fusioneret sammen i et selskab. Vi arbejder fremover som et samlet selskab, men vi vil aktivt bruge vores velkendte brands i markedet.

Med sammenlægningen af firmaerne kan LaundryHouse tilbyde en meget bredere vifte af produkter og med en medarbejderstab der har markedets bredeste og længste erfaring.

Botved

Botved Systems er en salgs- og servicevirksomhed, der handler med vaskeriudstyr. Igennem en lang årrække har Botved været den førende leverandør af maskiner, udstyr og systemer til industrivaskerierne i Danmark.

Botveds medarbejdere er blandt de mest erfarne inden for vaskeribranchen. Vi har erhvervet vores erfaring fra utallige installationer igennem årene. Vi har, i samarbejde med vores kunder, været aktivt med til at gennemføre stribevis af vellykkede projekter.

Repella

Repella A/S startede op i 1953 med salg af skyllemidler til vaskerier. Skyllemidlerne blev produceret af søsterselskabet Sterling Polish Company A/S. I årene fremover udviklede virksomheden sig, og Repella A/S blev leverandør af alt udstyr til vaskeribranchen.

Hvor vi før kunne levere det meste til vaskeribranchen, koncentrerer vi i dag vores aktiviteter omkring handel med mærkevarerne Thermopatch, Kennedy Hygiene, samt en række af tilbehørsprodukter.

DVT

DVT har en lang tradition i vaskeri branchen startende helt tilbage i 1864 som leverandør af kemikalier.

DVT har siden 1964 forhandlet Milnor produkter, men har de senere år koncerteret forretningen med udvikling af et unikt tøjsorteringssystem.

dvt